Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina pikanterii na Święta!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 855
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12635
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 855
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12635
Składniki
Płaty odmoczyłam przez noc w wodzie. Osuszone pokroiłam w paseczki, przesypałam pokrojoną w kosteczkę cebulą i zalałam olejem paprykowym. Olej można zrobić dwa tygodnie wcześniej: https://smaker.pl/artykul-olej-paprykowy,184901,fafiatko.html Najlepiej niech poleżą noc w lodówce. Śledzie są lekko pikantne i przepyszne! Smacznego :)