Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina pikanterii na Święta!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117148
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8063
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3019
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1681
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1346
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117148
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8063
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3019
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1681
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1346
Składniki
Płaty odmoczyłam przez noc w wodzie. Osuszone pokroiłam w paseczki, przesypałam pokrojoną w kosteczkę cebulą i zalałam olejem paprykowym. Olej można zrobić dwa tygodnie wcześniej: https://smaker.pl/artykul-olej-paprykowy,184901,fafiatko.html Najlepiej niech poleżą noc w lodówce. Śledzie są lekko pikantne i przepyszne! Smacznego :)