Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina pikanterii na Święta!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10463
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3085
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2190
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 851
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10463
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3085
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2190
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 851
Składniki
Płaty odmoczyłam przez noc w wodzie. Osuszone pokroiłam w paseczki, przesypałam pokrojoną w kosteczkę cebulą i zalałam olejem paprykowym. Olej można zrobić dwa tygodnie wcześniej: https://smaker.pl/artykul-olej-paprykowy,184901,fafiatko.html Najlepiej niech poleżą noc w lodówce. Śledzie są lekko pikantne i przepyszne! Smacznego :)