Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina pikanterii na Święta!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2413
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1246
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2413
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1246
Składniki
Płaty odmoczyłam przez noc w wodzie. Osuszone pokroiłam w paseczki, przesypałam pokrojoną w kosteczkę cebulą i zalałam olejem paprykowym. Olej można zrobić dwa tygodnie wcześniej: https://smaker.pl/artykul-olej-paprykowy,184901,fafiatko.html Najlepiej niech poleżą noc w lodówce. Śledzie są lekko pikantne i przepyszne! Smacznego :)