Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam śledzie pod każdą postacią :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 145
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 205
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 145
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 205
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
śledzie namoczyć ok. 2 h. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, sparzyć a następnie odcedzić na siteczku. Majonez wymieszać ze śmietaną. Śledzie pokroić ułożyć na talerzach jeden obok drugiego, delikatnie skropić octem i zostawić na 15 minut. Śledzie przełożyć do miski dodać cebulę i majonez ze śmietaną, razem wymieszać i wstawić do lodówki żeby się przegryzło. Smacznego