Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam śledzie pod każdą postacią :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 171
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 284
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 171
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 284
Składniki
śledzie namoczyć ok. 2 h. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, sparzyć a następnie odcedzić na siteczku. Majonez wymieszać ze śmietaną. Śledzie pokroić ułożyć na talerzach jeden obok drugiego, delikatnie skropić octem i zostawić na 15 minut. Śledzie przełożyć do miski dodać cebulę i majonez ze śmietaną, razem wymieszać i wstawić do lodówki żeby się przegryzło. Smacznego