Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam śledzie pod każdą postacią :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5287
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 838
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11710
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1307
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5287
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 838
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11710
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1307
Składniki
śledzie namoczyć ok. 2 h. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, sparzyć a następnie odcedzić na siteczku. Majonez wymieszać ze śmietaną. Śledzie pokroić ułożyć na talerzach jeden obok drugiego, delikatnie skropić octem i zostawić na 15 minut. Śledzie przełożyć do miski dodać cebulę i majonez ze śmietaną, razem wymieszać i wstawić do lodówki żeby się przegryzło. Smacznego