Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w połączeniu z papryka i pomidorami są bardzo smaczne. Jeszcze do tego cebulka i koperek wzbogacają smak. Polecam.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 548
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16815
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 589
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 548
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16815
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 589
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie ok 2 godz. Dokładnie osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić w kostkę ok 1cm. Umyte, osuszone pomidorki pokroić na cztery części. Umytą, osuszoną paprykę pokroić w kostkę, pozbawiając wcześniej gniazda nasiennego. Szalotkę pokroić w drobną kostkę, a szczypiorek posiekać. Wszystkie pokrojone składniki przełożyć do salaterki. Dodać śmietanę. Pomieszać. Dodać pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Smacznego.