Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ala matiasy z oleju podane z bogatym w smaku sosie z jaj.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1443
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2969
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1058
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1830
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1443
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2969
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1058
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1830
Składniki
Śledzie namoczyłam w wodzie przez noc- wole mniej słone. Następnego dnia pokroiłam je, przełożyłam je pokrojona cebulą, przesypałam pieprzem i zalałam olejem rzepakowym.
Do miski dałam ugotowane jaja, majonez, śmietanę i musztardę Całość zmalaksowałam i zalałam śledzie.
Smacznego :)