Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ala matiasy z oleju podane z bogatym w smaku sosie z jaj.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2927
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 881
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2421
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6740
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2927
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 881
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2421
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6740
Składniki
Śledzie namoczyłam w wodzie przez noc- wole mniej słone. Następnego dnia pokroiłam je, przełożyłam je pokrojona cebulą, przesypałam pieprzem i zalałam olejem rzepakowym.
Do miski dałam ugotowane jaja, majonez, śmietanę i musztardę Całość zmalaksowałam i zalałam śledzie.
Smacznego :)