Do góry

Przekąski Przepis na:

Śledzie w sosie jajecznym

Śledzie w sosie jajecznym

Autor:

Przepisów i artykułów: 581 Ocena: 11681

Dodano:

Odsłon: 4539

Ala matiasy z oleju podane z bogatym w smaku sosie z jaj.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Śledzie namoczyłam w wodzie przez noc- wole mniej słone.
    Następnego dnia pokroiłam je, przełożyłam je pokrojona cebulą, przesypałam pieprzem i zalałam olejem rzepakowym.

  2. Do miski dałam ugotowane jaja, majonez, śmietanę i musztardę
    Całość zmalaksowałam i zalałam śledzie.

  3. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (16)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń