Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ala matiasy z oleju podane z bogatym w smaku sosie z jaj.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15099
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15099
Składniki
Śledzie namoczyłam w wodzie przez noc- wole mniej słone. Następnego dnia pokroiłam je, przełożyłam je pokrojona cebulą, przesypałam pieprzem i zalałam olejem rzepakowym.
Do miski dałam ugotowane jaja, majonez, śmietanę i musztardę Całość zmalaksowałam i zalałam śledzie.
Smacznego :)