Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ala matiasy z oleju podane z bogatym w smaku sosie z jaj.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7674
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2842
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7674
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2842
Składniki
Śledzie namoczyłam w wodzie przez noc- wole mniej słone. Następnego dnia pokroiłam je, przełożyłam je pokrojona cebulą, przesypałam pieprzem i zalałam olejem rzepakowym.
Do miski dałam ugotowane jaja, majonez, śmietanę i musztardę Całość zmalaksowałam i zalałam śledzie.
Smacznego :)