Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być na naszym stole. Polecam
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 345
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4916
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 157
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 345
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4916
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 157
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w cienkie plasterki. Następnie zalej wrzątkiem i zostaw na kwadrans. Po tym czasie odsącz na sicie.
Z podanych składników ugotuj zalewę i zostaw do wystygnięcia.
Śledzie opłucz zalej wodą i mocz około godziny, następnie odcedź i zalej zimną zalewą na około 2 godziny. Po tym czasie odsącz na sicie.
Cebulę odciśnij, dodaj pokrojone w paski śledzie, dodaj śmietanę i majonez. Wszystko dokładnie wymieszaj do połączenia składników.
Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.