Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być na naszym stole. Polecam
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 223
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 223
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w cienkie plasterki. Następnie zalej wrzątkiem i zostaw na kwadrans. Po tym czasie odsącz na sicie.
Z podanych składników ugotuj zalewę i zostaw do wystygnięcia.
Śledzie opłucz zalej wodą i mocz około godziny, następnie odcedź i zalej zimną zalewą na około 2 godziny. Po tym czasie odsącz na sicie.
Cebulę odciśnij, dodaj pokrojone w paski śledzie, dodaj śmietanę i majonez. Wszystko dokładnie wymieszaj do połączenia składników.
Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.