Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być na naszym stole. Polecam
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 363
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 92
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 89
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 62
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2620
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 363
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 92
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 89
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 62
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2620
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w cienkie plasterki. Następnie zalej wrzątkiem i zostaw na kwadrans. Po tym czasie odsącz na sicie.
Z podanych składników ugotuj zalewę i zostaw do wystygnięcia.
Śledzie opłucz zalej wodą i mocz około godziny, następnie odcedź i zalej zimną zalewą na około 2 godziny. Po tym czasie odsącz na sicie.
Cebulę odciśnij, dodaj pokrojone w paski śledzie, dodaj śmietanę i majonez. Wszystko dokładnie wymieszaj do połączenia składników.
Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.