Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te śledzie są po prostu pyszne. Polecam.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22700
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15068
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4812
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45150
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 695
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22700
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15068
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4812
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45150
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 695
Składniki
Filety śledziowe wymoczyć w wodzie z octem jabłkowym ( na szklankę wody 2 łyżki octu jabłkowego) ok 2 godz. Filety osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić na kawałki ok 2cm. Cebulę pokroić w półkrążki. Groszek wyłożyć na sito , żeby obciekł. Do słoika układać warstwami cebulę, śledzie, groszek aż do wyczerpania składników. Następnie wlać olej lniany tak, żeby wszystko było przykryte. Wstawić do lodówki na kilka godzin, żeby smaki się polubiły, a później tylko zajadać. Smacznego.