Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te śledzie są po prostu pyszne. Polecam.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 40
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 321
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 79
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 40
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 321
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 79
Składniki
Filety śledziowe wymoczyć w wodzie z octem jabłkowym ( na szklankę wody 2 łyżki octu jabłkowego) ok 2 godz. Filety osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić na kawałki ok 2cm. Cebulę pokroić w półkrążki. Groszek wyłożyć na sito , żeby obciekł. Do słoika układać warstwami cebulę, śledzie, groszek aż do wyczerpania składników. Następnie wlać olej lniany tak, żeby wszystko było przykryte. Wstawić do lodówki na kilka godzin, żeby smaki się polubiły, a później tylko zajadać. Smacznego.