Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką rybkę można przygotować kilka dni wcześniej. Doskonała, pyszna przekąska na różne uroczystości lub święta.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 593
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 990
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 680
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 593
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 990
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 680
Składniki
1. Śledzie moczę w wodzie około godziny. Następnie odlewam z wody i kroję w małe kawałki. Połowę układam na dnie naczynia.
2. Cebulę obieram, drobno kroję i połowę cebuli układam na śledziach. 3. Na cebuli układamy warstwę z połowy pokrojonych dowolnie pomidorów suszonych i ponownie śledzie, cebulę i pomidory. 4. Wszystko polewamy oliwą z suszonych pomidorów.
5. Chłodzimy w lodówce i podajemy. 6. Smacznego.