Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką rybkę można przygotować kilka dni wcześniej. Doskonała, pyszna przekąska na różne uroczystości lub święta.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Składniki
1. Śledzie moczę w wodzie około godziny. Następnie odlewam z wody i kroję w małe kawałki. Połowę układam na dnie naczynia.
2. Cebulę obieram, drobno kroję i połowę cebuli układam na śledziach. 3. Na cebuli układamy warstwę z połowy pokrojonych dowolnie pomidorów suszonych i ponownie śledzie, cebulę i pomidory. 4. Wszystko polewamy oliwą z suszonych pomidorów.
5. Chłodzimy w lodówce i podajemy. 6. Smacznego.