Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką rybkę można przygotować kilka dni wcześniej. Doskonała, pyszna przekąska na różne uroczystości lub święta.
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 192
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 994
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 227
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 192
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 994
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 227
Składniki
1. Śledzie moczę w wodzie około godziny. Następnie odlewam z wody i kroję w małe kawałki. Połowę układam na dnie naczynia.
2. Cebulę obieram, drobno kroję i połowę cebuli układam na śledziach. 3. Na cebuli układamy warstwę z połowy pokrojonych dowolnie pomidorów suszonych i ponownie śledzie, cebulę i pomidory. 4. Wszystko polewamy oliwą z suszonych pomidorów.
5. Chłodzimy w lodówce i podajemy. 6. Smacznego.