Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny śledzik w sam raz na impreze:)
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
Śledzie dobrze wymoczyć aby nie były słone
Pokroiś śledzie na małe kawałki i ułożyć w naczyniu, w którym będą podawane.
ułożone śledziki posypać drobno pokrojoną w kostkę cebulką
polać wszystko olejem i posypać ziołami
odstawić na przynajmniej 2 godzinki aby śledziki dobrze naszły smamakami ziół i cebulki.
SMACZNEGO:))