Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię śledzie w każdym wydaniu:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 183
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 213
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1305
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 183
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 213
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1305
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Składniki
Śledzie namoczyć na 4-5 godz. Ugotować zalewę octową z dodatkiem liści i ziela.Dodać do smaku cukier,ja lubię taką pół słodką. Wrzucić do zalewy cebulę pokrojoną w piórka i zagotować. Do wystudzonej dać pokrojone śledzie i zostawić na kilkanaście godzin,by śledzie dobrze przeszły marynatą. Na drugi dzień śledzie odcedzić z zalewy i wymieszać ze śmietaną. Smacznego życzę!