Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny ślledzik jako przystawka na świątecznym stole.Aromatyczny i bardzo smaczny,serdecznie polecam:)
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 69
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 34
Kapuśniak z młodej kapusty ugotowany na wieprzowej konserwie słoikowej z marc...
Odsłon: 140
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 643
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 69
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 34
Kapuśniak z młodej kapusty ugotowany na wieprzowej konserwie słoikowej z marc...
Odsłon: 140
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 643
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Składniki
Śledzie wymoczyć w zimnej wodzie,co jakiś czas ją zmieniać przez 4 godz. Ugotować zalewę,pora pokroić w paski w poprzek i wrzucić na gotującą zalewę na moment ,tyle by się sparzył. Zalewę wystudzić i do zimnej dać śledzie pokrojone na mniejsze części. Na drugi dzień śledzie odcedzić z zalewy,dodać kukurydzę,śmietanę oraz pieprz.Wymieszać i zostawić na 2 godz,by śledzie przeszły smakami.
Smacznego życzę!