Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dokonała przekąska o bogatym smaku, będzie smakować nawet tym co śledzi nie lubią, gwarantuję, na stole prezentuje się znakomicie i zachęcająco, polecam.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6420
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114777
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6420
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114777
Składniki
Matiasy wymoczyć w wodzie ok. 30 minut, po wyjęciu skropić odrobiną soku z cytryny a później oleju, odciąć część od ogona ryby. Ugotowane jajka oczywiście obrać, ściąć końcówki aby lepiej się trzymały, wokół obwinąć płatem śledzia i przykryć go sosem tatarskim jak pierzynką, całość udekorować wg. uznania i dodatków jakie akurat mamy w lodówce. Smacznego :)