Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dokonała przekąska o bogatym smaku, będzie smakować nawet tym co śledzi nie lubią, gwarantuję, na stole prezentuje się znakomicie i zachęcająco, polecam.
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 3118
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 85
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 702
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 11000
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 3118
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 85
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 702
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 11000
Składniki
Matiasy wymoczyć w wodzie ok. 30 minut, po wyjęciu skropić odrobiną soku z cytryny a później oleju, odciąć część od ogona ryby. Ugotowane jajka oczywiście obrać, ściąć końcówki aby lepiej się trzymały, wokół obwinąć płatem śledzia i przykryć go sosem tatarskim jak pierzynką, całość udekorować wg. uznania i dodatków jakie akurat mamy w lodówce. Smacznego :)