Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dokonała przekąska o bogatym smaku, będzie smakować nawet tym co śledzi nie lubią, gwarantuję, na stole prezentuje się znakomicie i zachęcająco, polecam.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 808
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12660
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 808
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12660
Składniki
Matiasy wymoczyć w wodzie ok. 30 minut, po wyjęciu skropić odrobiną soku z cytryny a później oleju, odciąć część od ogona ryby. Ugotowane jajka oczywiście obrać, ściąć końcówki aby lepiej się trzymały, wokół obwinąć płatem śledzia i przykryć go sosem tatarskim jak pierzynką, całość udekorować wg. uznania i dodatków jakie akurat mamy w lodówce. Smacznego :)