Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, chrupiąca przekąska na świąteczny stół lub awaryjne wyjście, gdy pojawią się niezapowiedziani goście. Wykonanie zajmuje kilka minut, a pieczenie kilkanaście. Serdecznie polecam.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5367
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 952
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 161
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5367
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 952
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 161
Składniki
Z koncentratu pomidorowego, oliwy i oregano przygotować sos. Rozsmarować go na rozłożonym płacie ciasta francuskiego. Rozłożyć szynkę i pokrojone oliwki. Posypać startym żółtym serem. Zwinąć rulon. Pokroić na kawałki 3 cm. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C przez 15 minut.