Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, chrupiąca przekąska na świąteczny stół lub awaryjne wyjście, gdy pojawią się niezapowiedziani goście. Wykonanie zajmuje kilka minut, a pieczenie kilkanaście. Serdecznie polecam.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3645
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 311
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3645
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 311
Składniki
Z koncentratu pomidorowego, oliwy i oregano przygotować sos. Rozsmarować go na rozłożonym płacie ciasta francuskiego. Rozłożyć szynkę i pokrojone oliwki. Posypać startym żółtym serem. Zwinąć rulon. Pokroić na kawałki 3 cm. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C przez 15 minut.