Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, chrupiąca przekąska na świąteczny stół lub awaryjne wyjście, gdy pojawią się niezapowiedziani goście. Wykonanie zajmuje kilka minut, a pieczenie kilkanaście. Serdecznie polecam.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 102
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 282
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1121
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1981
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25441
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 102
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 282
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1121
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1981
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25441
Składniki
Z koncentratu pomidorowego, oliwy i oregano przygotować sos. Rozsmarować go na rozłożonym płacie ciasta francuskiego. Rozłożyć szynkę i pokrojone oliwki. Posypać startym żółtym serem. Zwinąć rulon. Pokroić na kawałki 3 cm. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C przez 15 minut.