Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe i bardzo smaczne. Doskonałe na ciepło i na zimno. Idealna przekąska na imprezę, do pracy, jako kolacja czy śniadanie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 687
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2052
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4040
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4017
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 687
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2052
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4040
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4017
Składniki
Ciasto rozwinąć, posmarować sosem passata, na to położyć szynkę, pokrojony w plasterki ser oscypek, i ser sałatkowy w kostkach, obsypać startym serem mozzarella. Wszystko razem zwinąć, dość ciasno, jak roladę - krótszym bokiem. Pokroić w plastry około 3-4cm. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. (Można posmarować wodą lub roztrzepanym jajkiem - u mnie bez niczego). Wstawić do nagrzanego 180 stopni piekarnika i piec około 30 minut (na złoty kolor). Gotowe.