Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe i bardzo smaczne. Doskonałe na ciepło i na zimno. Idealna przekąska na imprezę, do pracy, jako kolacja czy śniadanie.
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 80
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 153
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 200
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 90
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 80
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 153
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 200
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 90
Składniki
Ciasto rozwinąć, posmarować sosem passata, na to położyć szynkę, pokrojony w plasterki ser oscypek, i ser sałatkowy w kostkach, obsypać startym serem mozzarella. Wszystko razem zwinąć, dość ciasno, jak roladę - krótszym bokiem. Pokroić w plastry około 3-4cm. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. (Można posmarować wodą lub roztrzepanym jajkiem - u mnie bez niczego). Wstawić do nagrzanego 180 stopni piekarnika i piec około 30 minut (na złoty kolor). Gotowe.