Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska, która sprawdzi się na domowej imprezie. Można też podać tak przyrządzone papryczki na śniadanie bądź kolację. Są smaczne, zdrowe i sycące. Ilość papryczek użytych do 250 g sera zależy oczywiście od ich wielkości. Ja miałam małe, więc wykorzystałam ich 15 sztuk.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1156
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5688
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8775
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18218
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1156
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5688
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8775
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18218
Składniki
Ser rozgniatamy widelcem, dodajemy jogurt oraz sól pieprz i mieloną paprykę. Wszystko dokładnie mieszamy
Do sera dodajemy drobno pokrojoną 1 papryczkę oraz rzodkiewkę oraz łyżkę szczypiorku. Dokładnie mieszamy
Papryczki przekrawamy wzdłuż na pół usuwamy pestki i napełniamy masą serową
Po napełnieniu obsypujemy posiekanym szczypiorkiem
Podajemy solo lub z pieczywem