Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska, która sprawdzi się na domowej imprezie. Można też podać tak przyrządzone papryczki na śniadanie bądź kolację. Są smaczne, zdrowe i sycące. Ilość papryczek użytych do 250 g sera zależy oczywiście od ich wielkości. Ja miałam małe, więc wykorzystałam ich 15 sztuk.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2423
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 516
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 857
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2423
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 516
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 857
Składniki
Ser rozgniatamy widelcem, dodajemy jogurt oraz sól pieprz i mieloną paprykę. Wszystko dokładnie mieszamy
Do sera dodajemy drobno pokrojoną 1 papryczkę oraz rzodkiewkę oraz łyżkę szczypiorku. Dokładnie mieszamy
Papryczki przekrawamy wzdłuż na pół usuwamy pestki i napełniamy masą serową
Po napełnieniu obsypujemy posiekanym szczypiorkiem
Podajemy solo lub z pieczywem