Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka na różne okazje. Jej zaleta ? Szybka , prosta a zarazem smaczna, czegóż chcieć więcej...
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5933
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 698
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 801
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5933
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 698
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 801
Składniki
Dojrzałe awokado wydrążyłem. Jajko ugotowane na twardo obrałem i posiekałem na mniejsze kawałki. Miąższ awokado , jajko i 3 fileciki anchois połączyłem, dodałem 2 łyżeczki oleju z oliwek, w którym były fileciki. Doprawiłem świeżo zmielonym pieprzem. Wszystko zmiksowałem. Tak przygotowaną masą wypełniłem wcześniej przygotowane słone babeczki (można użyć gotowych). Udekorowałem kiełkami brokułu.