Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na którą każdy się skusi, mięso mielone z papryczką, zawinięte w cieście francuskim.
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4557
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 721
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14630
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4557
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 721
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 315
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14630
Składniki
1. Do miski przekładamy mięso.
2. Wbijamy jajko.
3. Doprawiamy solą oraz oregano.
4. Wsypujemy bułkę tartą oraz paprykę.
5. Paprykę drobno kroimy i dodajemy do mięsa, wyrabiamy masę mięsną.
6. Ciasto francuskie rozkładamy.
7. Kroimy na 4 paski.
8. Nakładamy kilka małych kuleczek mięsny na każdy pasek.
9. Składamy ciasto tak jak pokazane jest na zdjęciu.
10. Zwijamy w koło.
11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
12. Zapiekamy 15 minut w 180 ̊C. 13. Przekąska gotowa. 14. Smacznego.