Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka padron jest jednym z ulubionych hiszpańskich tapas i chyba najłatwiejszym do przygotowania. Świetna przekąska do mocno schłodzonego piwa (zamiast chipsów ).
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19626
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19626
Składniki
Paprykę opłukać pod bieżącą wodą, dobrze osuszyć.
Na dużej patelni rozgrzać kilka łyżek oliwy, gdy będzie gorąca wrzucić paprykę.
Smażyć na dużym ogniu, od czasu do czasu odwracając, aż skórka się pomarszczy i pokryje pęcherzami.
Zdjąć z ognia, posypać płatkami soli.