Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka padron jest jednym z ulubionych hiszpańskich tapas i chyba najłatwiejszym do przygotowania. Świetna przekąska do mocno schłodzonego piwa (zamiast chipsów ).
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 118
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 67
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 282
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 4628
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 118
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 67
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 282
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 4628
Składniki
Paprykę opłukać pod bieżącą wodą, dobrze osuszyć.
Na dużej patelni rozgrzać kilka łyżek oliwy, gdy będzie gorąca wrzucić paprykę.
Smażyć na dużym ogniu, od czasu do czasu odwracając, aż skórka się pomarszczy i pokryje pęcherzami.
Zdjąć z ognia, posypać płatkami soli.