Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i ciekawe w podaniu jajka faszerowane z dodatkiem sosu czosnkowego Folwark. Doskonałe z remuladą duńską Folwark
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 16786
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8803
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 666
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8329
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 16786
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8803
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 666
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8329
Składniki
Jajka ugotować na twardo i odstawić do ostygnięcia. Ostrym nożem przekroić na pół i delikatnie wydrążyć lyżeczką. Białka i żółtka przełożyć do miski.
Cebulę i pieczarki podsmażyć na patelni. Przełożyć do miski z jajkami dodać natkę, 2 łyżki sosu czosnkowego Folwark, szczyptę soli i pieprzu. Całość dokładnie wymieszać. Skorupki nafaszerować masą jajeczną, wierzch obtoczyć w bułce tartej i przez 2 minuty smażyć na rozgrzanym oleju. Serwować ciepłe. Można podawać z remuladą duńską.