Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W miarę szybkie do wykonania danie, jest bardzo niskokaloryczne 100g produktu ma tylko ok. 130 kcal, a jest za to bogate w białko. Krewetki, których użyłam są dostępne w postaci mrożonej w Biedronce, ich koszt to ok. 10 zł.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33517
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 118
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 241
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33517
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 118
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 241
Składniki
Krewetki rozmrażamy.
Na patelnię z rozgrzaną oliwą dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę.
Krewetki doprawiamy, wrzucamy na patelnię, smażymy ok. 20 minut. Osączamy z tłuszczu na papierowym ręczniku. Smacznego :)