Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przez wielu niedoceniane, a to zaraz po prawdziwkach są to najbardziej aromatyczne grzyby. Oprócz zup, sosów i marynat można je też suszyć lub usmażyć w panierce. Przepis autorstwa : https://smaker.pl/przepisy-przekaski/przepis-maslaki-i-rydze-w-panierce,154266,docherro.html
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52288
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 211
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52288
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 211
Składniki
:)))
Do smażenia najlepiej użyć większych, płaskich już kapeluszy. Trzeba je obrać i panierować w mące, jaju i bułce tartej. Smażenie powinno być dosyć szybkie, na średnio większym ogniu, jeśli smażenie będzie trwało zbyt długo, maślaki puszczą wodę i panierka z jednej strony może się porwać. Posilić po usmażeniu. Są przepyszne.
Smacznego :)