Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przez wielu niedoceniane, a to zaraz po prawdziwkach są to najbardziej aromatyczne grzyby. Oprócz zup, sosów i marynat można je też suszyć lub usmażyć w panierce. Przepis autorstwa : https://smaker.pl/przepisy-przekaski/przepis-maslaki-i-rydze-w-panierce,154266,docherro.html
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424848
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424848
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
:)))
Do smażenia najlepiej użyć większych, płaskich już kapeluszy. Trzeba je obrać i panierować w mące, jaju i bułce tartej. Smażenie powinno być dosyć szybkie, na średnio większym ogniu, jeśli smażenie będzie trwało zbyt długo, maślaki puszczą wodę i panierka z jednej strony może się porwać. Posilić po usmażeniu. Są przepyszne.
Smacznego :)