Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przez wielu niedoceniane, a to zaraz po prawdziwkach są to najbardziej aromatyczne grzyby. Oprócz zup, sosów i marynat można je też suszyć lub usmażyć w panierce. Przepis autorstwa : https://smaker.pl/przepisy-przekaski/przepis-maslaki-i-rydze-w-panierce,154266,docherro.html
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 275
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1208
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 275
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1208
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Składniki
:)))
Do smażenia najlepiej użyć większych, płaskich już kapeluszy. Trzeba je obrać i panierować w mące, jaju i bułce tartej. Smażenie powinno być dosyć szybkie, na średnio większym ogniu, jeśli smażenie będzie trwało zbyt długo, maślaki puszczą wodę i panierka z jednej strony może się porwać. Posilić po usmażeniu. Są przepyszne.
Smacznego :)