Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie smażone na patelni.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 235
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9485
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1007
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 235
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9485
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1007
Składniki
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i rozkładamy na całej patelni rydze, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Smażymy do momentu wyparowania wody i przewracamy wszystkie na drugą stronę. Smażymy do lekkiego zarumienienia.
Smażone rydze jemy z pieczywem, ale także możemy ich użyć jako dodatek do dań.