Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie smażone na patelni.
Roladki mięsne to danie, które łączy w sobie delikatność mięsa, wyrazisty sma...
Odsłon: 3090
danie szybkie, proste i pyszne czyli takie jakie lubimy najbardziej
Odsłon: 132
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 398
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 432
Roladki mięsne to danie, które łączy w sobie delikatność mięsa, wyrazisty sma...
Odsłon: 3090
danie szybkie, proste i pyszne czyli takie jakie lubimy najbardziej
Odsłon: 132
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 398
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 432
Składniki
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i rozkładamy na całej patelni rydze, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Smażymy do momentu wyparowania wody i przewracamy wszystkie na drugą stronę. Smażymy do lekkiego zarumienienia.
Smażone rydze jemy z pieczywem, ale także możemy ich użyć jako dodatek do dań.