Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2329
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4425
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1389
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 356
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2329
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4425
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1389
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 356
Składniki
Pomidory kroimy na plastry. Doprawiamy solą i pieprzem. Obtaczamy w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Na patelni rozpuszczamy masło podsmażamy boczek i dokładamy pomidory. Do tłuszczu pozostałego po smażeniu pomidorów dokładamy mąkę ,a po chwili mleko. Dokładnie mieszamy. Powstałym sosem polewamy pomidory.