Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Pomidory kroimy na plastry. Doprawiamy solą i pieprzem. Obtaczamy w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Na patelni rozpuszczamy masło podsmażamy boczek i dokładamy pomidory. Do tłuszczu pozostałego po smażeniu pomidorów dokładamy mąkę ,a po chwili mleko. Dokładnie mieszamy. Powstałym sosem polewamy pomidory.