Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażyłam za dużo,szkoda było wyrzucić ,zrobiłam w zalewie. Bardzo smaczna rybka,polecam:)
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5798
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 11739
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 292
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5798
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 11739
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 292
Składniki
Zagotować zalewę,wrzucić pokrojoną cebulę i moment sparzyć w zalewie. Wystudzić. Do słoika dać porcje usmażonych ryb,zalać zalewą wraz z cebulką.. Dać do lodówki na dwa dni,by ryba przeszła zalewą. Tak zrobiona ryba może leżeć kilka dni.
Smacznego życzę!