Do góry

Przekąski Przepis na:

Smażony dorsz, karp i mintaj w octowej zalewie.

Smażony dorsz, karp i mintaj  w octowej zalewie.

Autor:

Przepisów i artykułów: 763 Ocena: 14529

Dodano:

Odsłon: 4759

Usmażyłam za dużo,szkoda było wyrzucić ,zrobiłam w zalewie. Bardzo smaczna rybka,polecam:)

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Zagotować zalewę,wrzucić pokrojoną cebulę i moment sparzyć w zalewie.
    Wystudzić.

    Do słoika dać porcje usmażonych ryb,zalać zalewą wraz z cebulką..
    Dać do lodówki na dwa dni,by ryba przeszła zalewą.
    Tak zrobiona ryba może leżeć kilka dni.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (13)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Bellapi 03 stycznia 2018 i taki poświąteczny recykling rozumiem :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bozka44 02 stycznia 2018 Dlaczego Ty masz juz 3 punkty, a ja tylko 2 ??? W dodatku 1 pkt dodalam sobie sama, wiec nie potrafie tego wcale zrozumiec :-((((( Odpowiedzi: 3 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bozka44 02 stycznia 2018 Widze, ze sie punktujemy ( w milym tego slowa znaczeniu) nawzajem :-)) Pyszne!! Musze zrobic niebawem. uwielbiamy. swoja droga niezla mieszanke rybek zrobilas :-)) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń