Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażyłam za dużo,szkoda było wyrzucić ,zrobiłam w zalewie. Bardzo smaczna rybka,polecam:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13761
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1578
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15314
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6254
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13761
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1578
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15314
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6254
Składniki
Zagotować zalewę,wrzucić pokrojoną cebulę i moment sparzyć w zalewie. Wystudzić. Do słoika dać porcje usmażonych ryb,zalać zalewą wraz z cebulką.. Dać do lodówki na dwa dni,by ryba przeszła zalewą. Tak zrobiona ryba może leżeć kilka dni.
Smacznego życzę!