Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażyłam za dużo,szkoda było wyrzucić ,zrobiłam w zalewie. Bardzo smaczna rybka,polecam:)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21115
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 139
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 316
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 418
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21115
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 139
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 316
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 418
Składniki
Zagotować zalewę,wrzucić pokrojoną cebulę i moment sparzyć w zalewie. Wystudzić. Do słoika dać porcje usmażonych ryb,zalać zalewą wraz z cebulką.. Dać do lodówki na dwa dni,by ryba przeszła zalewą. Tak zrobiona ryba może leżeć kilka dni.
Smacznego życzę!