Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażyłam za dużo,szkoda było wyrzucić ,zrobiłam w zalewie. Bardzo smaczna rybka,polecam:)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10922
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3535
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2623
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10922
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3535
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2623
Składniki
Zagotować zalewę,wrzucić pokrojoną cebulę i moment sparzyć w zalewie. Wystudzić. Do słoika dać porcje usmażonych ryb,zalać zalewą wraz z cebulką.. Dać do lodówki na dwa dni,by ryba przeszła zalewą. Tak zrobiona ryba może leżeć kilka dni.
Smacznego życzę!