Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 413
Dodano: 20.07.2010
Odsłon: 9138
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pokroić wszystkie warzywa na sałatkę. Dodać majonezu i śmietany, przyprawić do smaku i posypać koperkiem.
Jajko rozklecić i dodać ostrej papryki, pieprzu i soli. Plasterki sera obtoczyć najpierw w jajku, później w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.
Na skróty
Komentarze do przepisu (11)

niva 23 grudnia 2013Zgłoś do usunięcia
Też taki robię, pyszności :)3 Kto głosował? | Odpowiedz

mimi619 18 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
JUTRO ZROBIE :) Pycha !3 Kto głosował? | Odpowiedz

amelka_j 07 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
Piękna sprawa taki obiadek. Ja używam sera w pleśni "TUREK", moim zdaniem jest jeszcze lepszy od żółtego, proponuję spróbować.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Aranelka 10 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
mmm... przypomniał mi się obiad w restauracyjce U Zochy w Ustroniu :) zawsze tam zamawiałam ten ser w panierce albo naleśniki z serem i owocami :) Ciekawa jestem czy ta restauracja dalej istnieje ;)1 Kto głosował? | Odpowiedz

MonCheri 31 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Zrobiłam dziś taki serek, z dwoma sałatkami i frytkami, świetna sprawa:) Bardzo dobry przepis, pozdrawiam!3 Kto głosował? | Odpowiedz

wiola1100 22 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
koniecznie muszę wypróbować nie jadłam jeszcze smażonego sera musi być pycha3 Kto głosował? | Odpowiedz

Annuar 21 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Zawsze jak jestem w Czechach zamawiam "smazony syr" - pyszny i niedrogi. Narobiłaś mi "smaka" swoim przepisem ;)3 Kto głosował? | Odpowiedz

milla_poz 21 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Zrobiłam dziś w podwójnej panierce i faktycznie się nie rozlewał, ale nie stopił się tak bardzo w środku. Także każdy niech robi według swojego uznania ;) Pozdrawiam :)3 Kto głosował? | Odpowiedz

agatka31 20 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
żeby ser nie wypłynął w trakcie smażenia proponuje obtoczyć w panierce 2 lub 3 razy :) jeszcze lepszy efekt jest kiedy smaży się we frytkownicy tylko wtedy olej do wymiany ..ser smażony najlepiej smakuje z sosem czosnkowym :)
1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 20 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
mniam pycha -proste a jakie smaczne, a że kalorie nie ważne - od czasu do czasu można sobie pozwolić!3 Kto głosował? | Odpowiedz