Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi żółty ser, a zwłaszcza taki ciągnący i w chrupiącej panierce... ;) Przysmak kuchni czeskiej, w takiej wersji jadłam go na wakacjach.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1317
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5845
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18482
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1317
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5845
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18482
Składniki
Pokroić wszystkie warzywa na sałatkę. Dodać majonezu i śmietany, przyprawić do smaku i posypać koperkiem.
Jajko rozklecić i dodać ostrej papryki, pieprzu i soli. Plasterki sera obtoczyć najpierw w jajku, później w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.