Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybciutki i wyrazisty w smaku
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7943
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1268
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13731
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7943
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1268
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13731
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę lub drobno kroimy w kostkę dodajemy śmietanę majonez i musztardę troszkę soli oraz pieprzu , mieszamy dokładnie do połączenia składników próbujemy, ewentualnie jeszcze solimy . Najlepiej smakuje po 30 min aż czosnek wypuści sok . Idealny do pizzy i zapiekanek .