Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybciutki i wyrazisty w smaku
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1067
Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 1028
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1067
Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 1028
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę lub drobno kroimy w kostkę dodajemy śmietanę majonez i musztardę troszkę soli oraz pieprzu , mieszamy dokładnie do połączenia składników próbujemy, ewentualnie jeszcze solimy . Najlepiej smakuje po 30 min aż czosnek wypuści sok . Idealny do pizzy i zapiekanek .