Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1124
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 87
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1129
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2343
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2423
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1088
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1124
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 87
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1129
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2343
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2423
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1088
Składniki
Najpierw lekko się soli plastry bakłażana i gdy puszczą sok zdrapuje się go nożem. Bakłażany oblewa się oliwą i nacieka przyprawami, roztartymi czosnkiem i chili z solą, tłuczoną kolendrą i kuminem. Wystarczy usmażyć.
Odsączyć na ręcznikach papierowych i gotowe!
Smacznego :)