Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywnie i aromatycznie!
Przepis dla osób będących na diecie niskokalorycznej. Pożywna, lekka zupa z b...
Odsłon: 2118
Pasta z bakłażana to chyba jedna z najsmaczniejszych past, tuż obok guacamol...
Odsłon: 6305
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 492
Przepyszne maleństwa są idealne na niewielkie porcje, kiedy chcemy skosztować...
Odsłon: 81
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 492
Przepyszne maleństwa są idealne na niewielkie porcje, kiedy chcemy skosztować...
Odsłon: 81
Składniki
Najpierw lekko się soli plastry bakłażana i gdy puszczą sok zdrapuje się go nożem. Bakłażany oblewa się oliwą i nacieka przyprawami, roztartymi czosnkiem i chili z solą, tłuczoną kolendrą i kuminem. Wystarczy usmażyć.
Odsączyć na ręcznikach papierowych i gotowe!
Smacznego :)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka nadziewane pieczarkami
Przekąski
Ćwikła z chrzanem – klasyka Wielkanocy
Przekąski
Grzanki z mięsem mielonym
Przekąski
Jajka faszerowane pieczarkami.
Jajka nadziewane pieczarkami
W naszym domu od wielu lat jajka z farszem pieczarkowym są obowiązkowym danie...
Odsłon: 81
Ćwikła z chrzanem – klasyka Wielkanocy
Wielkanoc to jajka. A jak jajka to ćwikła. Stary, dobry chrzan z buraczkami t...
Odsłon: 47