Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17720
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1820
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15471
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6461
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17720
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1820
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15471
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6461
Składniki
Najpierw lekko się soli plastry bakłażana i gdy puszczą sok zdrapuje się go nożem. Bakłażany oblewa się oliwą i nacieka przyprawami, roztartymi czosnkiem i chili z solą, tłuczoną kolendrą i kuminem. Wystarczy usmażyć.
Odsączyć na ręcznikach papierowych i gotowe!
Smacznego :)