Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 959
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 959
Składniki
Najpierw lekko się soli plastry bakłażana i gdy puszczą sok zdrapuje się go nożem. Bakłażany oblewa się oliwą i nacieka przyprawami, roztartymi czosnkiem i chili z solą, tłuczoną kolendrą i kuminem. Wystarczy usmażyć.
Odsączyć na ręcznikach papierowych i gotowe!
Smacznego :)