Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 189
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 101
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2340
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 189
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 101
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2340
Składniki
Przygotowujemy ciasto naleśnikowe dosyć gęste lekko posolone, paluszki obtaczamy w cieście naleśnikowym następnie w ziarnie sezamowym i kładziemy na gorący olej. Uwaga paluszki bardzo szybko się smażą więc trzeba uważać żeby się nie przypaliły. Wystarczy włożyć policzyć do dwóch przewrócić i wyciągnąć:) Można użyć frytkownicy jest wygodniej :)