Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Przygotowujemy ciasto naleśnikowe dosyć gęste lekko posolone, paluszki obtaczamy w cieście naleśnikowym następnie w ziarnie sezamowym i kładziemy na gorący olej. Uwaga paluszki bardzo szybko się smażą więc trzeba uważać żeby się nie przypaliły. Wystarczy włożyć policzyć do dwóch przewrócić i wyciągnąć:) Można użyć frytkownicy jest wygodniej :)