Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa przystawka sprawdzi się na przyjęciach jak również na świątecznym stole .
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1748
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 204
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1748
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 204
Składniki
Ogórka myjemy , kroimy na około 3 cm plastry, wydrążamy w środku . Jajka gotujemy na twardo , studzimy i obieramy. Matiasy odsączamy z zalewy , osuszamy i drobno siekamy. Cebule obieramy i kroimy w drobną kostkę , jajka również . Jedna łyżkę cebuli odkładamy .
Resztę cebuli mieszamy ze śledziem i jajkiem , musztardą , chrzanem i śmietaną .Dodajemy pokrojoną pietruszkę , doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy.
Tatara wkładamy do wydrążonych kawałków ogórka . Dekorujemy resztą cebuli.
Wkładamy do lodówki na około 30 minut. Smacznego.