Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu ryba w sosie greckim :)
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 97
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 66
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 57
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 119
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19671
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 97
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 66
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 57
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 119
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19671
Składniki
Rybę kroimy na średniej wielkości kawałki, posypujemy solą, pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Obtaczamy w mące, jajku i bułce. Smażymy na patelni z rozgrzanym olejem z obu stron na złoty kolor. Sos: Wszystkie warzywa obieramy i myjemy. Marchewkę, pietruszkę i seler ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę i pora kroimy w drobną kostkę. Warzywa dusimy na gorącym oleju do miękkości, dodajemy koncentrat i przyprawy. Usmażoną rybę układamy na półmisku i przykrywamy sosem z warzyw.