Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu ryba w sosie greckim :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 847
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5820
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9642
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 847
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5820
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9642
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Składniki
Rybę kroimy na średniej wielkości kawałki, posypujemy solą, pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Obtaczamy w mące, jajku i bułce. Smażymy na patelni z rozgrzanym olejem z obu stron na złoty kolor. Sos: Wszystkie warzywa obieramy i myjemy. Marchewkę, pietruszkę i seler ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę i pora kroimy w drobną kostkę. Warzywa dusimy na gorącym oleju do miękkości, dodajemy koncentrat i przyprawy. Usmażoną rybę układamy na półmisku i przykrywamy sosem z warzyw.