Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu ryba w sosie greckim :)
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31194
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9681
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2167
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4165
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 882
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31194
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9681
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2167
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4165
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 882
Składniki
Rybę kroimy na średniej wielkości kawałki, posypujemy solą, pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Obtaczamy w mące, jajku i bułce. Smażymy na patelni z rozgrzanym olejem z obu stron na złoty kolor. Sos: Wszystkie warzywa obieramy i myjemy. Marchewkę, pietruszkę i seler ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę i pora kroimy w drobną kostkę. Warzywa dusimy na gorącym oleju do miękkości, dodajemy koncentrat i przyprawy. Usmażoną rybę układamy na półmisku i przykrywamy sosem z warzyw.