Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki to szybki i efektowny sposób na podanie gościom coś na przekąskę. Swojskie koreczki wymyśliłam, gdy po świętach zostały mi pyszne suszone śliwki. Dokupiłam mój ulubiony pasztet pieczony i zrobiłam pyszne koreczki dla domowników i gości.
deska do krojenia, wykałaczki
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113185
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 603
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1020
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 694
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113185
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 603
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1020
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 694
Składniki
Kromki chleba kroimy w równe kostki Pasztet kroimy w kostki wielkości kosteczek chleba Małe ogórki kroimy w grubsze plasterki Śliwki, jeśli są duże, kroimy na pół Wszystkie składniki nabijamy na wykałaczki, w kolejności, jak na zdjęciu