Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki to szybki i efektowny sposób na podanie gościom coś na przekąskę. Swojskie koreczki wymyśliłam, gdy po świętach zostały mi pyszne suszone śliwki. Dokupiłam mój ulubiony pasztet pieczony i zrobiłam pyszne koreczki dla domowników i gości.
deska do krojenia, wykałaczki
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7565
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 197
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2352
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 524
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7565
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 197
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2352
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 524
Składniki
Kromki chleba kroimy w równe kostki Pasztet kroimy w kostki wielkości kosteczek chleba Małe ogórki kroimy w grubsze plasterki Śliwki, jeśli są duże, kroimy na pół Wszystkie składniki nabijamy na wykałaczki, w kolejności, jak na zdjęciu