Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki to szybki i efektowny sposób na podanie gościom coś na przekąskę. Swojskie koreczki wymyśliłam, gdy po świętach zostały mi pyszne suszone śliwki. Dokupiłam mój ulubiony pasztet pieczony i zrobiłam pyszne koreczki dla domowników i gości.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Kromki chleba kroimy w równe kostki Pasztet kroimy w kostki wielkości kosteczek chleba Małe ogórki kroimy w grubsze plasterki Śliwki, jeśli są duże, kroimy na pół Wszystkie składniki nabijamy na wykałaczki, w kolejności, jak na zdjęciu