Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , proste i mało pracochłonne szaszłyki , Na każdą okazję )
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8788
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8788
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Składniki
Wykonanie : 1.Fileta umyć, pokroić w kostkę zamarynować , Pokropić olejem,maggi,posypac delikat do mięs, wymieszać i odstawić do lodówki na kilka godzin . 2-Paprykę umyć i usunąć gniazda pokroić w kostkę ,cebulę obrać pokroić na kawałki ,ogórki pokroić w grubsze plastry 3.Boczek pokroić w grubsze plastry lub kostkę 4. Nadziewać kolejno na patyki do szaszłyków,fileta cebule ,ogórka ,boczek ,paprykę(według uznania ) Następnie posypać ,solą,ostrą papryką ,majerankiem , 5.Piec na oleju z obu stron, około 10 minut.
Smacznego !!!