Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo efektowny i smaczny sposób na szaszłyki z ciastem francuskim. Możemy nadziać je absolutnie wszystkim czym chcemy. A jaka przekąska do filmu bądź spotkania ze znajomymi :)
Czy kiedykolwiek marzyłeś o pysznym, sycącym obiedzie, który zachwyci całą ro...
Odsłon: 14424
Prażuchy ziemniaczane to danie, które wywodzi się z tradycyjnej kuchni region...
Odsłon: 5639
Chcesz zaszaleć w kuchni i zaskoczyć swoich bliskich pysznymi, zdrowymi słodk...
Odsłon: 260
Czy kiedykolwiek marzyłeś o pysznym, sycącym obiedzie, który zachwyci całą ro...
Odsłon: 14424
Prażuchy ziemniaczane to danie, które wywodzi się z tradycyjnej kuchni region...
Odsłon: 5639
Chcesz zaszaleć w kuchni i zaskoczyć swoich bliskich pysznymi, zdrowymi słodk...
Odsłon: 260
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na paski o szerokości ok. 3 cm. Wszystkie składniki kroimy w kostkę. Na pasek nakładamy np. parówkę, zawijamy ciasto do góry, pod spód kładziemy pieczarkę przykrywamy ciastem i tak do momentu kiedy ciasto nam się skończy. Przez całość przebijamy długą wykałaczkę. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy w temperaturze 190 stopni. Przez ok 20 minut po tym czasie posypujemy całość serem i podpiekamy do rozpuszczenia sera. Podajemy z keczupem lub dowolnym ulubionym sosem.