Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo efektowny i smaczny sposób na szaszłyki z ciastem francuskim. Możemy nadziać je absolutnie wszystkim czym chcemy. A jaka przekąska do filmu bądź spotkania ze znajomymi :)
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6595
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 56
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2936
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6595
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 56
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2936
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na paski o szerokości ok. 3 cm. Wszystkie składniki kroimy w kostkę. Na pasek nakładamy np. parówkę, zawijamy ciasto do góry, pod spód kładziemy pieczarkę przykrywamy ciastem i tak do momentu kiedy ciasto nam się skończy. Przez całość przebijamy długą wykałaczkę. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy w temperaturze 190 stopni. Przez ok 20 minut po tym czasie posypujemy całość serem i podpiekamy do rozpuszczenia sera. Podajemy z keczupem lub dowolnym ulubionym sosem.