Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
coś pysznego dla każdego :)
pałeczki bambusowe, grill
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10355
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10355
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Wyrobionym mięsem mielonym z przyprawami i odrobiną wody wypełniłam pociętą paprykę. Użyłam pałeczek trzcinowych zamiast patyczków szaszłykowych- te są niewygodne. Mięso mielone oraz wybór przypraw może być dowolny byle farsz był wyrazisty. Papryka dodaje słodyczy i wilgotności.
grilowałam do mocnego "zrumienienia" papryki na średnio większym żarze.
Smacznego :)