Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi w boczku to świetna propozycja na przystawkę. Idealnie nadadzą się na grilla. Polecam wypróbowanie przepisu.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Szparagi myjemy i pozbywamy się twardych części. Każdy szparag owijamy plasterkiem boczku. Na blaszkę wykładamy papier do pieczenia. Układamy szparagi. Posypujemy przyprawą do dań z grilla. Pieczemy w piekarniku z funkcją grilla 10-15 minut aż się boczek ładnie zarumieni. Podajemy z ulubionymi sosami. Smacznego ;)