Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi w boczku to świetna propozycja na przystawkę. Idealnie nadadzą się na grilla. Polecam wypróbowanie przepisu.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 904
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4537
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1156
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 516
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 904
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4537
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1156
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 516
Składniki
Szparagi myjemy i pozbywamy się twardych części. Każdy szparag owijamy plasterkiem boczku. Na blaszkę wykładamy papier do pieczenia. Układamy szparagi. Posypujemy przyprawą do dań z grilla. Pieczemy w piekarniku z funkcją grilla 10-15 minut aż się boczek ładnie zarumieni. Podajemy z ulubionymi sosami. Smacznego ;)