Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna przekąska razem z sosem z żółtej papryki stwarza niesamowity klimat w okolicy podniebienia.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 431
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 990
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 98
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 431
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 990
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 98
Składniki
Szparagi umyłem , odciąłem twarde końcówki , oprószyłem solą i pieprzem , skropiłem oliwą. Ciasto francuskie pokroiłem na paski . Szparagi owinąłem ciastem . Ułożyłem na blaszce , posmarowałem roztrzepanym żółtkiem . Piekłem 20 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 220° C. Podałem z sosem paprykowym.