Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna przekąska razem z sosem z żółtej papryki stwarza niesamowity klimat w okolicy podniebienia.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Szparagi umyłem , odciąłem twarde końcówki , oprószyłem solą i pieprzem , skropiłem oliwą. Ciasto francuskie pokroiłem na paski . Szparagi owinąłem ciastem . Ułożyłem na blaszce , posmarowałem roztrzepanym żółtkiem . Piekłem 20 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 220° C. Podałem z sosem paprykowym.