Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna przekąska razem z sosem z żółtej papryki stwarza niesamowity klimat w okolicy podniebienia.
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 230
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1431
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 230
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1431
Składniki
Szparagi umyłem , odciąłem twarde końcówki , oprószyłem solą i pieprzem , skropiłem oliwą. Ciasto francuskie pokroiłem na paski . Szparagi owinąłem ciastem . Ułożyłem na blaszce , posmarowałem roztrzepanym żółtkiem . Piekłem 20 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 220° C. Podałem z sosem paprykowym.