Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska, idealne na imprezę
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Składniki
1. Blanszujemy przez ok. 1,5 minuty szparagi. 2. Zawijamy po 3 szparagi w 2 plasterki boczku 3. Posypujemy szparagi z boczkiem oregano 4. Przygotowane szparagi zawijamy w ciasto 5. Smarujemy ciasto "rozbełtanym" jajkiem z papryką 6. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 220 stopni na ok 13 minut