Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska, idealne na imprezę
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11932
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1302
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39364
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11932
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1302
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39364
Składniki
1. Blanszujemy przez ok. 1,5 minuty szparagi. 2. Zawijamy po 3 szparagi w 2 plasterki boczku 3. Posypujemy szparagi z boczkiem oregano 4. Przygotowane szparagi zawijamy w ciasto 5. Smarujemy ciasto "rozbełtanym" jajkiem z papryką 6. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 220 stopni na ok 13 minut