Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi z masłem i bułką tartą to proste ,szybkie danie które smakuje wybornie.
garnek, nóż, patelnia,
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 835
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1451
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 835
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1451
Składniki
Szparagi oczyścić, twarde końcówki szparagów odciąć. Wodę osolić, dodać odrobinę cukru. Szparagi włożyć do wody gotować około 10 - 15 minut, odcedzić lekko przestudzić, pokroić w mniejsze kawałki. Na patelni rozpuścić masło, dodać bułkę tartą, doprawić do smaku solą, przesmażyć. Szparagi wyłożyć na talerz i polać podsmażoną na maśle bułką tartą. Podawać gorące.
Szparagi gotowe do podania.