Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi z masłem i bułką tartą to proste ,szybkie danie które smakuje wybornie.
garnek, nóż, patelnia,
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7585
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 210
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2435
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7585
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 210
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2435
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 531
Składniki
Szparagi oczyścić, twarde końcówki szparagów odciąć. Wodę osolić, dodać odrobinę cukru. Szparagi włożyć do wody gotować około 10 - 15 minut, odcedzić lekko przestudzić, pokroić w mniejsze kawałki. Na patelni rozpuścić masło, dodać bułkę tartą, doprawić do smaku solą, przesmażyć. Szparagi wyłożyć na talerz i polać podsmażoną na maśle bułką tartą. Podawać gorące.
Szparagi gotowe do podania.