Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna i lekka przekąska,chrupiąca i aromatyczna i bardzo delikatna w smaku :-)
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5844
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8964
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8205
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5620
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5844
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8964
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8205
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5620
Składniki
szparagi myjemy,odcinamy twarde końcówki,delikatnie obieramy i wrzucamy na 5,6 min najlepiej do wysokiego,w miarę wąskiego garnka do gotującej sié wody-główkami do góry naczynie żaroodporne smarujemy masłem,przekładamy szparagi,podlewamy oliwą z oliwek,posypujemy obficie startym parmezanem,dodajemy pieprz i sól i posiekany koperek zapiekamy 10,15 min w temp.180 stopni
Smacznego ;-)