Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna i lekka przekąska,chrupiąca i aromatyczna i bardzo delikatna w smaku :-)
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 530
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7770
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 530
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7770
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Składniki
szparagi myjemy,odcinamy twarde końcówki,delikatnie obieramy i wrzucamy na 5,6 min najlepiej do wysokiego,w miarę wąskiego garnka do gotującej sié wody-główkami do góry naczynie żaroodporne smarujemy masłem,przekładamy szparagi,podlewamy oliwą z oliwek,posypujemy obficie startym parmezanem,dodajemy pieprz i sól i posiekany koperek zapiekamy 10,15 min w temp.180 stopni
Smacznego ;-)