Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna i lekka przekąska,chrupiąca i aromatyczna i bardzo delikatna w smaku :-)
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29239
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1662
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 137
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18577
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 675
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29239
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1662
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 137
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18577
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 675
Składniki
szparagi myjemy,odcinamy twarde końcówki,delikatnie obieramy i wrzucamy na 5,6 min najlepiej do wysokiego,w miarę wąskiego garnka do gotującej sié wody-główkami do góry naczynie żaroodporne smarujemy masłem,przekładamy szparagi,podlewamy oliwą z oliwek,posypujemy obficie startym parmezanem,dodajemy pieprz i sól i posiekany koperek zapiekamy 10,15 min w temp.180 stopni
Smacznego ;-)