Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z serem i boczkiem w słodko musztardowej marynacie. Takie szparagi możemy zrobić w piekarniku, ale również przygotować na grillu.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 932
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4175
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 220
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 745
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3593
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 740
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 932
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4175
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 220
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 745
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3593
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 740
Składniki
Szparagi myjemy i pozbywamy się twardych końcówek. Następnie bierzemy dwa szparagi i owijamy je serem, a następnie boczkiem. Możemy to robić również po jednym szparagu. Tak przygotowane szparagi przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Miód, musztardę francuską, olej i przyprawę łączymy ze sobą. Smarujemy przygotowane szparagi marynatą. Pieczemy w 190 stopniach przez 20-25 minut. Tak przygotowane szparagi możemy również grillować. Smacznego