Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z serem i boczkiem w słodko musztardowej marynacie. Takie szparagi możemy zrobić w piekarniku, ale również przygotować na grillu.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1825
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8391
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 770
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253738
Polecam.
Odsłon: 1482
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1825
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8391
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 770
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253738
Polecam.
Odsłon: 1482
Składniki
Szparagi myjemy i pozbywamy się twardych końcówek. Następnie bierzemy dwa szparagi i owijamy je serem, a następnie boczkiem. Możemy to robić również po jednym szparagu. Tak przygotowane szparagi przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Miód, musztardę francuską, olej i przyprawę łączymy ze sobą. Smarujemy przygotowane szparagi marynatą. Pieczemy w 190 stopniach przez 20-25 minut. Tak przygotowane szparagi możemy również grillować. Smacznego