Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam naleśniki z pysznym farszem ze szpinaku i suszonych pomidorków. Naleśniki są bardzo smaczne i sycące, jak również proste w wykonaniu.
mikser, patelnia, nóż, praska do czosnku,
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 31
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 458
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 147
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 220
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 31
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 458
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 147
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 220
Składniki
Ciasto na naleśniki; Z mąki, jajek, wody gazowanej, mleka oraz odrobiny soli przygotować ciasto na naleśniki. Oczyszczony, opłukany i pokrojony szpinak włożyć na rozgrzane masło i smażyć do miękkości. Dodać czosnek przeciśniemy przez praskę , pokrojone w paski suszone pomidory oraz śmietanę. Doprawić do smaku pieprzem solą oraz gałką muszkatołową. Z ciasta usmażyć cienkie naleśniki, posmarować je twarożkiem. Nałożyć farsz, zwinąć w rulon i ponownie podsmażyć na gorącym oleju z jednej i z drugiej strony.