Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szwedzkie klopsiki zawsze nam smakują najlepiej kiedy jest zimno. Podaję je z brokułami albo kisozną czerwoną kapustą.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 19057
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 9904
Wegetariańskie kotleciki z kaszy jaglanej, warzyw i pieczarek to smaczna alte...
Odsłon: 41044
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją prz...
Odsłon: 106
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 19057
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 9904
Wegetariańskie kotleciki z kaszy jaglanej, warzyw i pieczarek to smaczna alte...
Odsłon: 41044
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją prz...
Odsłon: 106
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę i zeszklić na łyżce oleju. Wystudzić. Mięso umieścić w misce. Kajzerkę porwać na mniejsze kawałki i zalać śmietanką na kilka minut a następnie dodać do mielonego mięsa. Dodać resztę składników i wymasować. Zwilżoną dłonią formować małe pulpeciki. Rozgrzać olej z masłem i smażyć na rumiano. Można też upiec je w piekarniku w 190 stopniach C ok. 30 minut. Podawać według uznania.