Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący boczek i chrupiący chlebek czy można chcieć czegoś więcej ;-D
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Na rozgrzanej patelni grillowej układamy plasterki boczku i kromki chleba.
Boczek i chleb podpiekamy z obydwu stron. Na podpieczony chlebek nakładamy trochę masła czosnkowego.
Kiedy się masło lekko rozpuści na chlebku układamy podpieczony boczek.
Gotowe kanapeczki przekładamy na talerz.
Zjadamy na ciepło, najlepiej posmarowane musztardą. Smacznego !!!