Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący boczek i chrupiący chlebek czy można chcieć czegoś więcej ;-D
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Na rozgrzanej patelni grillowej układamy plasterki boczku i kromki chleba.
Boczek i chleb podpiekamy z obydwu stron. Na podpieczony chlebek nakładamy trochę masła czosnkowego.
Kiedy się masło lekko rozpuści na chlebku układamy podpieczony boczek.
Gotowe kanapeczki przekładamy na talerz.
Zjadamy na ciepło, najlepiej posmarowane musztardą. Smacznego !!!