Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi i każdemu smakuje
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 309
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1437
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 458
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1167
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 309
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1437
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 458
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1167
Składniki
gotujemy ryż na sypko i odstawiamy aby się ostudził. w tym czasie szatkujemy kapustę, kroimy paprykę, odsączamy i płuczemy fasolkę, odsączamy seler i kukurydzę. wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy ryż.
mieszamy majonez z wegetą i polewamy nim sałatkę. mieszamy i wstawiamy do lodówki na 20minut.