Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi i każdemu smakuje
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1281
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113566
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1281
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113566
Składniki
gotujemy ryż na sypko i odstawiamy aby się ostudził. w tym czasie szatkujemy kapustę, kroimy paprykę, odsączamy i płuczemy fasolkę, odsączamy seler i kukurydzę. wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy ryż.
mieszamy majonez z wegetą i polewamy nim sałatkę. mieszamy i wstawiamy do lodówki na 20minut.