Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękki i puszysty chlebek, błyskawiczny i prosty w przygotowaniu. Można dodać do niego dowolne dodatki, u mnie to feta, suszone pomidory i zioła.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
Jaja roztrzepać z solą i cukrem.
Dodać jogurt, olej, zalewę spod suszonych pomidorów i wymieszać.
Następnie wsypać do masy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia oraz zioła i wymieszać do połączenia składników.
Dodać drobno pokrojone suszone pomidory oraz ser feta i wymieszać.
Umieścić ciasto w keksówce ok. 8x27 cm wyłożonej papierem do pieczenia i piec w temperaturze 180 st. C przez ok. 30 minut, do tzw. suchego patyczka