Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto pyszna przystawka z buraczków, która jest idealna na Świąteczny stół, niedzielny obiad jako dodatek do mięsa. Szybkie, proste przygotowanie.
Ziemniaki z mięsem w piekarniku, co mogłoby być smaczniejsze. Zawsze tak gotu...
Odsłon: 11785
Pyszna , prosta i nieskomplikowana sałatka. Sałatka do obiadu z kapusty kisz...
Odsłon: 797
Pyszne szybkie danie, smakuje wyśmienicie, szybko znika z talerza. Bardzo lub...
Odsłon: 130
Moim bliskim tak posmakowało że robię je dość często. Dzisiaj przygotowałam w...
Odsłon: 117
Pyszne szybkie danie, smakuje wyśmienicie, szybko znika z talerza. Bardzo lub...
Odsłon: 130
Moim bliskim tak posmakowało że robię je dość często. Dzisiaj przygotowałam w...
Odsłon: 117
Składniki
1. Buraki, obieram, myję kroję na mniejsze kawałki, czosnek obieram. Warzywa przekładam do miski od blendera, bleduję około 2 minut. 2. W garnku rozgrzewam olej, dodaję buraki z czosnkiem, wsypuję sól, pieprz, cukier, gotuję około 10 minut. Po tym czasie wyciskam sok z cytryny i jeszcze dwie minutki gotuję. 3. Buraki gotowe. 4. Smacznego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Fasolka szparagowa z bułką tartą i parmezanem
Przekąski
Fasolka szparagowa z boczkiem
Przekąski
Bruschetta
Przekąski
Włoskie Caprese
Fasolka szparagowa z bułką tartą i parmezanem
Taką fasolkę możemy podać w klasycznej wersji z samą bułka tartą jaką pewno...
Odsłon: 128
Fasolka szparagowa z boczkiem
Fasolka szparagowa w połączeniu z chrupiącym podsmażonym boczkiem to przepis...
Odsłon: 23