Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto pyszna przystawka z buraczków, która jest idealna na Świąteczny stół, niedzielny obiad jako dodatek do mięsa. Szybkie, proste przygotowanie.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336648
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3796
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422911
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2521
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336648
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3796
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422911
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2521
Składniki
1. Buraki, obieram, myję kroję na mniejsze kawałki, czosnek obieram. Warzywa przekładam do miski od blendera, bleduję około 2 minut. 2. W garnku rozgrzewam olej, dodaję buraki z czosnkiem, wsypuję sól, pieprz, cukier, gotuję około 10 minut. Po tym czasie wyciskam sok z cytryny i jeszcze dwie minutki gotuję. 3. Buraki gotowe. 4. Smacznego.