Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast kupować szynkę w sklepie. Przygotuj ją samodzielnie w domu.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 972
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4591
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1238
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 972
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4591
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1238
Składniki
Szynkę umyć i dobrze natrzeć drobno posiekanym czosnkiem. Zawinąć w folię spożywczą przeźroczystą i włożyć do lodówki na 24 godziny.
Po 24 godzinach. Paprykę, sól i majeranek rozmieszać w oleju i natrzeć mięso. Szynkę włożyć do naczynia żaroodpornego dodać ziele angielskie, owoce jałowca i liście laurowe. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez około 2 godziny.