Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka przekąska na jednym talerzu , wystarczy pokroić i poukładać i talerz z pysznościami gotowy.
nóż, sitko. deska, półmisek,
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 213
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20291
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 213
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20291
Składniki
Pomidora i ogórka umyć i osuszyć, ogórka obrać ze skóry. Pomidor i ogórek pokroić w plastry, cebulę obrać pokroić w kostkę, a ogórki kiszone w słupki. Mozzarellę odsączyć z zalewy. Pokrojone plastry pomidora i ogórka ułożyć na półmisku posypać pokrojoną cebulą, dodać kulki mozzarelli oraz słupki ogórków. Oprószyć solą i pieprzem do smaku. Smacznego
Talerz gotowy do podania.