Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka przekąska na jednym talerzu , wystarczy pokroić i poukładać i talerz z pysznościami gotowy.
nóż, sitko. deska, półmisek,
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 199
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 835
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 487
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666448
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 199
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 835
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 487
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666448
Składniki
Pomidora i ogórka umyć i osuszyć, ogórka obrać ze skóry. Pomidor i ogórek pokroić w plastry, cebulę obrać pokroić w kostkę, a ogórki kiszone w słupki. Mozzarellę odsączyć z zalewy. Pokrojone plastry pomidora i ogórka ułożyć na półmisku posypać pokrojoną cebulą, dodać kulki mozzarelli oraz słupki ogórków. Oprószyć solą i pieprzem do smaku. Smacznego
Talerz gotowy do podania.