Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka przekąska na jednym talerzu , wystarczy pokroić i poukładać i talerz z pysznościami gotowy.
nóż, sitko. deska, półmisek,
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1408
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 310
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1039
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1408
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 310
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1039
Składniki
Pomidora i ogórka umyć i osuszyć, ogórka obrać ze skóry. Pomidor i ogórek pokroić w plastry, cebulę obrać pokroić w kostkę, a ogórki kiszone w słupki. Mozzarellę odsączyć z zalewy. Pokrojone plastry pomidora i ogórka ułożyć na półmisku posypać pokrojoną cebulą, dodać kulki mozzarelli oraz słupki ogórków. Oprószyć solą i pieprzem do smaku. Smacznego
Talerz gotowy do podania.