Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne połączenie słodkiej gruszki i słonej fety. Polecam
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14083
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1624
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16042
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6451
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14083
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1624
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16042
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6451
Składniki
Kroimy ciasto francuskie na kwadraty Gruszkę należy obrać i pokroić. Na patelni rozgrzewam miód i dodaje gruszkę, karmelizuje 2-3 minuty, skrapiam sokiem z cytryny.
Na kwadraty z ciasta nakładam gruszkę. Brzegi ciasta smaruję jajkiem. Posypuję ciasto pokruszoną fetą oraz tymiankiem.
Gotowe tartaletki wsadzam do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i czekam aż się zarumieni