Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na każdą okazję
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1600
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 576
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1600
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 576
Składniki
Ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy do tego serek topiony, jogurt naturalny oraz drobno posiekana natka pietruszki. Dokładnie mieszamy, aby składniki się połączyły i doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
Gotową pastę przekładamy do tartaletek (farsz wystarczy na ok. 10 foremek). Najlepiej smakują schłodzone.