Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na każdą okazję
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1145
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13657
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1145
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13657
Składniki
Ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy do tego serek topiony, jogurt naturalny oraz drobno posiekana natka pietruszki. Dokładnie mieszamy, aby składniki się połączyły i doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
Gotową pastę przekładamy do tartaletek (farsz wystarczy na ok. 10 foremek). Najlepiej smakują schłodzone.