Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie sprawdza się w roli przystawki lub zimnej przekąski podczas spotkań z rodziną i znajomymi. Rewelacyjny w smaku tatar z mięsa wołowego z żółtkiem, cebulą, ogórkami konserwowymi i grzybkami marynowanymi. Zobaczcie, jak odtworzyć ten przepis w domu!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17634
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15270
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5066
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9011
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17634
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15270
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5066
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9011
Składniki
Mięso wołowe siekamy drobno nożem, dodajemy do niego przyprawy, olej i sok z cytryny, wyrabiamy całość dłonią.
Z mięsa formujemy dwie kulki, które układamy na osobnych talerzach. Mięso delikatnie spłaszczamy, robimy wgłębienia i wbijamy do nich surowe żółtka.
Cebulę obieramy i drobno szatkujemy. Ogórki i pieczarki kroimy w drobną kostkę. Każdy ze składników układamy osobno na talerzu wokół tatara. Gotowe!